2018. augusztus 19., vasárnap

Gergő megnősült.

Gergő, aki 2013-ban megváltoztatta az életemet, akinek köszönhetem, hogy finnugrista lettem, aki kirángatott az életkezdési válságomból 2013-ban, akivel hosszú órákat hajnalig és még tovább beszélgettem, akitől annyit tanultam, akivel annyi mindent csináltam, és aki sosem szűnt meg az egyik legközelebbi barátomnak lenni.

És aki emellett egy kedves kollégám is lett. Akivel egyszerűen csak jó egy közös célért dolgozni, és összefutni vele a folyosón, és egymásra mosolyogni, és néha leülni és megbeszélni, hogy épp hol tart a minden. Akkor is örülnék, hogy ő a kollégám, ha nem lettünk volna 2013-14-ben ténylegolyaniszonyújó barátok. És nagyban formálta a zenei ízlésem. :) (Amire egyébként kevesek képesek.)

Csak azért emlékezem meg Gergő esküvőjéről, mert épp a közelmúltban volt nekem is esküvőm (a tavagy az közelmúltnak számít), és tudom, hogy milyen nehéz a konvenciókkal, a kitaposott úttal, a szuggerációkkal szembemenve, illetve az anyagi megkötésekkel összhangban egy olyan esküvőt szervezni, amilyet tényleg akar a pár. (Amúgy a legtöbb pár nem is tudja, hogy mit akar a saját esküvőjében, azon kívül, hogy megtörténjen, és lehetőleg a násznép pozitívan emlékezzen vissza rá.) Ez tudom, hogy nehéz, és általános családi-baráti összefogás nélkül lehetetlen - viszont ha megvan az általános családi-baráti összefogás, akkor a pár is szinte meglepődik rajta, milyen édes, különleges, szívmelengető élménnyé válik az esküvő, mintha a Jóisten többszörösen is megáldotta volna. Egy lagzi szerintem akkor jó, ha érzékelteti a párral a mögöttük álló családi-baráti hátországot, akik mindig mellettük állnak, bármi legyen is. Szerintem ez Gergőéknek sikerült.

Öröm és megtiszteltetés volt részt venni ezen a lagzin, Gergő sugárzott és Luca gyönyörű volt, és tudom, hogy minden felajánlást, kedvességet, önkéntes segítséget százszorosan kiérdemeltek azzal, hogy ilyen kedves és a velejükig jó emberek.

Nem sok fotót lőttem, asszem hármat, de ha rájuk nézek, mindig meghatósom, mont egy idióta. :) Egyrészt azért, mert megtalálták egymást, másrészt azért, hogy ilyen esküvőjük volt, amire tudom, hogy jó szívvel fognak emlékezni.

<3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése