2011. december 6., kedd

-coming soon -

Mikulás! =)

Fene gondolta volna, hogy már egy éve ismerem Zámori Mátét. "Mintha csak tegnap lett volna", hogy a szöszke fejével odatotyogott elém próbán, ugyanakkor amennyi minden történt vele, és amilyen hatással volt az életemre, úgy pörögtek végig rajtam, mint egy hullámvasút.
Most már leállt a hullámvasút. Nehéz visszaemlékezni a tavalyi érzésekre, csak azt tudom, hogy nagyon szép volt. Már csak azért is, mert egy sivár és kétségbeesett nyár és ősz után érkezett, de akkor aztán csőstül. És nem is csak Máté.
Nem is tudom, mikor változtam többet, télen vagy utána, tavasszal. Vagy folyamatosan, ahogy az MTT konstans lobotomizált. Mindenesetre örülök ennek a decembernek is, egészen tavalyi hangulatom van. Hallatlanul élvezem az adventet és a karácsonyi készülődést, ami persze azt jelenti, hogy a szokásos melómennyiség többszöröse szakad a nyakamba, de shame on me, imádom, ha kényszerítve vagyok a pörgésre és hatékonykodásra. Valahol itt van elásva az a rendkívül idegesítő tulajdonságom is, hogy képtelen vagyok az utolsó pillanatban elkezdeni dolgozni - csak az azutániban. (Nem tehetek róla, de olyan büszkeséggel tölt el, amikor előrántok egy tízoldalas házi dolgozatot, ami még meleg a nyomtatótól, és mesélem a leesett állú szaktársamnak, hogy egyetlen éjszaka alatt dobtam össze... és nem is kapok rossz jegyet rá!)
És szeretek beszélgetni, levelezni, ajándékot gyártani, kedveskedni, uralkodni magamon, magabiztosan sétálni, poénkodni órán és kedvesnek lenni az eladóval. Ilyesmire gondolhatott Juhász Gyula is, amikor "szép Tündérország támadt fel szívében", hogy a kommerszet is felvillantsuk.

És talán ez marad most már így december végéig. Mert az idei decemberben sokkal több küzdelem van, mint tavaly, amikor a tenyerén hordozott a világ. Piszoknehéz időnként megérteni egymást, az a nagy büdös helyzet.

Na de nem akarok itt emózni. Bőven van miből töltődnöm... és jóság van.

És új Nightwish!!! :3 Feleségül akarok menni Tuomashoz.

1 megjegyzés: