2015. szeptember 23., szerda

Kedves egészségem!

Gyere vissza. Szükségem van rád. Tudom, hogy sokáig nem voltam nagyon jó fej veled, de mostanában tudod, hogy figyelek rád. Jógázom és egészségesen eszem (amikor csak tudok), és igyekezlek nem nagyon sok stressznek kitenni. Tudom-tudom, 25 évesen ennyi nyelvet és új dolgot a fejembe tömni nem egészen normális dolog (ezért bocsánatot kérek), de a munkára egy szavad sem lehet. Igen-igen, biztos a koli is hiányzik, de ez nem indokolja, hogy rendszeresen alám tegyél.
Nem fognak jobban menni a dolgok attól, hogy rövidre zárod az emésztésem, vagy görcsbe rántod az összes izmomat.
Nekem is hiányzik a természet és a pihenés, de légyszi bírd ki péntekig, utána megpattanunk Zebegénybe, és esküszöm egyetlen nyelvkönyvet vagy szakirodalmat nem nyitok ki. Még FB-ot se nézek. Becsszó.
Ennél többet sajnos nem tudok tenni, és nem tudom megígérni, hogy többet tudok pihenni. Azt is tudod, hogy az elmúlt 3 hétben nem volt segítségem. Igen, tudom, hogy más 8 órát dolgozik, nem 10-12-t és nem tudósnak tanul, hanem normális emberi dolgokat végez, de akkor is fel kell venned a ritmust. Nem tudok veled otthon pihenni az ágyban.

Tudod, hogy nem menne.
Tudod, hogy akkor is görcsösen rángatóznék, hogy mit kéne csinálnom ágyban pihenés helyett.

Kell a segítséged, hogy túléljem ezt az évet. Sok a dolgom.


Gyógyuljál meg, légyszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése