2016. december 7., szerda

december 6.

A mai nap mérlege eddig:

- Kora reggel Mikulás! :) Hozott ajándékokat a Nóritól kapott kiscsizmába! :)
- Bringásreggeli az Erzsébet téren: pogácsát kaptam és teát, amiért bicajjal járok, itt látható, ahogy állok a sorban
- járt a Mikulás a munkahelyemen is, hozott minikuglófot
- átestem a tűzkeresztségen: lebonyolítottam kb. 9 hideghívást dán cégekkel, nagy örömömre nem is ment rosszul, és szereztem jó kis cégeket, pedig bizony rettegtem.
- Tanja kézrátétellel megpróbálta gyógyítani a fejfájásomat (sajnos Laura épp közbelépett)...
- ...azzal, hogy közös itsenäisyyspäiväi (finn állam függetlenségének 99. évfordulója) kávézásra hívjon minket, melyre többek sütöttek sütiket, pl. Finnország alakú mézeskalácsot, és jót csevegtünk mind, akik éppen a tanszéken tartózkodtunk.
- Ja, és nem én kaptam, de én is annyira örülök neki, hogy Q tanárnő kapott egy csokor virágot hálából egy finn írótól, akinek a könyvét lefordította, most itt díszeleg az irodában. :)

A nap hátralevő fele tartalmazott egy kirándulást a Honvédségre (nem lesz a kedvenc helyem, bár tény, hogy a világ legudvariasabb férfiai találhatók ott), egy kevéssé eredményes, ámde lelkileg annál biztatóbb plázázást (=nem távoztam fölösleges ruhadarabbal), továbbá egy kifejezetten bosszantó 3 órás KRESZ oktatást (igen, csinálom a jogsit, igen, megvisel de legalább MTT-sekkel vagyok). Itthon várt egy nagy adag brokkolikrémleves, amire Csaba majdnem ránézett, így ebédre és vacsorára is ez jutott nekem (persze nyilván finom), holnap reggel pedig kivételesen nem kell korán kelni.

Hát köszönöm ezt a napot. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése