2017. január 28., szombat

take my hand and we'll make it I swear

We've gotta hold on, ready or not
gotta live for the fight when it's all that you've got

Minden szétcsúszóban volt ezen a héten, de innen szép feljönni. A tanszéki lopás híre pillanatok alatt az ELTE Online-ban köszönt vissza, így gyorsan megcsináltam a FB-eseményt a sütivásárhoz, hogy odaterelődjön a nép, és terelődött is, több százan jeleztek vissza, és délután már a Dékáni Hivatal vezetőjének telefonhívását hallgattam, miszerint az ELTE-re milyen rossz fényt vet ez a kezdeményezés. Természetesen ők hajlandók kompenzálni, amilyen hamar csak tudnak. Ja, akkor jó.

Jó érzés volt látni, ahogy a történtek híre eljut Finn- és Észtországig is, onnan is kapunk adományokat, és bár nem nagyon sokan adakoznak, már az a megosztással járó 1,5 perc figyelem is sokat jelent nekünk.

De rengeteg pénz jött már össze, és valószínűleg nemsokára sikerül új projektort vennünk. És ezt magunknak köszönhetjük!

Mindez segített egy kicsit abban, hogy a munkában is jobban teljesítsek, és az általános káosz se daráljon be teljesen. Rázósan, rögösen indul ez az új év, de tudom, hogy tavaly is így indult, és éppen ezért lett jó.


We've gotta hold on to what we've got
It doesn't make a difference if we make it or not
We've got each other, and that's a lot.
For love, we'll give it a shot.



2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. már az index is megírta XD http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/01/28/loptak_az_elte-rol_a_diakok_projektorra_gyujtenek/

      Törlés