2014. december 17., szerda

Na most szóljatok hozzá.

Kaptam egy ilyen jó kis spam-szerű cuccot egy ezo-oldalról. Azt írta, megírja a szerelmi horoszkópomat 2015-re. Na lássuk.

"Szerelmi életed 2015-ben kalandos fordulatot vesz. Nem lesz hiányod a romantikázásban, és a költői helyzetekben sem! Kivéve, ha nem engedsz ennek az érzelmes folyamatnak, mert akkor elszalaszthatsz számos kellemes találkozást és elmaradhat a belső ébredés is. A Vénusz és a Jupiter hatása jótékony, olyan körülményeket teremt számodra, hogy könnyebben megnyílhass, hogy szabadon kimondhasd, mit érzel, és őszintén feltárhasd, ki is vagy valójában. Most külső megjelenésed is szíved érzelmeivel harmonizál, egyszerűen káprázatos leszel sokak szemében. Mindez őszinteségeddel és spontaneitásoddal társulva egyenesen ellenállhatatlanná tesz. A Mars hatására már az év elején fellobban belső lángod, és ez a legjobb pillanatban hoz pozitív eredményt. A partnered szinte el sem hiszi, micsoda heves lángolás van benned. Az első négy hónap arról fog szólni, hogy újra és újra hódíts, akár a régi kapcsolatodat magasba emelve, akár újakat keresve. Több intimitásra lesz szükséged, érezned kell partnereddel a közös ragaszkodást. Azok a találkozások, melyek ebben az évben várnak rád, segítenek megérteni a múltad néhány homályos részét, és legyőzni a felesleges bűnösség érzését és a lelkiismeret furdalást. Ha szingli vagy az év második felében olyan emberekkel találkozol majd, akik szinte - Jin és Jang formájában - kiegészítenek téged és sok mindenben hasonlítanak is rád. Viszont ne félj a különbözőségektől sem, hiszen az ellentétek gyakran vonzzák egymást, s ettől lehet igazán izgalmas egy kötelék. Több udvarló közül is nagyszerűen tudsz majd választani."

Ó, bazz. Hiszen ez az idei évem volt!
Meg, ahogy emlékszem, a tavalyi. És az azelőtti.

Na persze ez nem zárja ki, hogy a jövő év is ilyen lesz. :D

(Szövegírási szempontból egyébként nagy teljesítmény egy ilyen. Érzem mögötte a profizmust, még ha a helyesírás-ellenőrzést nem is. :D)

Olyan horoszkóp vajon nincs, amely megmondja, hogy jól elcseszed, édeslányom? (az is igaz lehetne rám minden évben, höhö)

Plus ça change, plus ce est la même chose. Az van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése