2013. augusztus 28., szerda

in a tin

Barcsak irhatnek Philadelphiarol! Barncsak irhatnek egy angol nyelvu beszamolot a Homeward Boundrol! Barncsak irhatnek arrol, hogy NYC milyen!
De itt fizetos a szamitogep, egy perc 10 cent, es az ido ropul.

Phillyben nagyon jo volt, itt pedig nagyon maganyos vagyok. Furcsa, hogy nem vagyok egyutt Terezaval... hiszen annak idejen minden egyes percunket egyutt toltottuk. New York pedig... jaj, barcsak masmilyen varosban lennek! Akarhol mashol... varosi lany vagyok, de ezt egyszeruen nem birom elviselni. Hihetetlen tomeg, barova megyek, akar bolt, akar utca, akar metro, akar a sajat lepukkant kis szanalmas hostelem, ami a philadelphiai Chamonunix Mansion-hoz kepest lofaszt sem nyujt, egyszeruen nem birom, nincs hova menekulni... es minden a turistaknak van, semmi sem az embereknek. Elviselhetetlen kepmutatas.
Ankalimon annak idejen azt mondta, hogy Amerika fura, de NY-ot elvezni fogom, mert az a legeuropaibb nagyvaros. Nos, talan tulsagosan "amerikai" lettem az idok soran, de most minden vagyam az, hogy kiszabaduljak ebbol a varosbol, ami ugy erzem, megfojt...

5 nap alatt remelem megtalalom a jo oldalat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése