2013. május 25., szombat

...when you can't see me anymore

creative, smart, idealist, loner, attracted to sad things, disorganized, avoidant, can be overwhelmed by unpleasant feelings, prone to quitting, prone to feelings of loneliness, ambivalent of the rules, solitary, daydreams about people to maintain a sense of closeness, focus on fantasies, acts without planning, low self confidence, emotionally moody, can feel defective, prone to lateness, likes esoteric things, wounded at the core, feels shame, frequently losing things, prone to sadness, prone to dreaming about a rescuer, disorderly, observer, easily distracted, does not like crowds, can act without thinking, private, can feel uncomfortable around others, familiar with the darkside, hermit, can sabotage self, likes the rain, sometimes can't control fearful thoughts, prone to crying, prone to regret, attracted to the counter culture, can be submissive, prone to feeling discouraged, frequently second guesses self, not punctual, not always prepared, can feel victimized, prone to confusion, prone to irresponsibility, can be pessimistic

Na most sokért nem adnám, ha valami egy kicsit csillapítaná az agyamban ezt a zsongást.

Azt hiszem, nagyon fáradt vagyok. Furcsa, álomszerű egy hét volt ez, a jövőben lebegve, döntésekkel, tervekkel, TO-s rohangászással teli. Meg szaladós-nevetős-lelkizős-szeretetben túlcsordulós pillanatokkal. Forró habfürdő, amiben lebeg az életem, kicsit ködösen, és azt sem tudom, mi van, ha kipukkadnak a buborékok, és magamat sem látom elég tisztán benne, de meleg és könnyű és körbevesz. Képlékeny, formázható.

Az izsór terem falai közt pápák bújnak meg, Csepregi tanárnő meglepetten mosolyog rám, ellentétben Burgernéval, Eszti nevetve próbálja meg lehagyni a biciklimet, Kiss Jenő tanár úr "versenyt fut" velem a könyvtárig. IFUSCO tali, mennyi mosoly, mennyi történet! Az éjjelt pedig már megint ellopták. Addiktív. Agyrohasztó. :D

"Az INFP-nek figyelmet kell fordítania arra, hogy egyensúlyt teremtsen a magas elvárásai és a mindennapos élet szükségességei között. Ennek a konfliktusnak a megoldása nélkül soha nem lesznek elégedettek önmagukkal, és összezavarodnak és lebénulnak, ha arról kell dönteniük, hogy mihez kezdjenek az életükkel."

No shit Sherlock. De talán lassan ez orvosolva lesz, ha minden igaz...

"Hallom Bogi, mire készülsz" mondja eléggé le wild módon Andris. Nem hiányzott. Van az úgy, hogy a dolgoknak meg kell érniük az agyamban ahhoz, hogy beszélni tudjak róluk... ez ilyen P dolog, állítólag. Szerintem inkább I.

INFP, gyógyítók. Emberközpontú, humanista katalizátorok. Elvileg. Érzékeny, ügyefogyott kis lények, akik arról álmodoznak, hogy egyszer rend lesz az agyukban és nem lesznek nélkülözhetőek. Nem, néha nem jó INFP-nek lenni. Igen, kicsit szárnyaszegett hangulatban vagyok... csip.

Nem mintha nem arra vártam volna, hogy forduljon velem valamennyit a világ, és örülök is a változásnak, de arra azért nem fizettem be, hogy az összes önbecsülésemet betakarítsák vele. Ahogy arra sem, hogy minden áldott nap azon gondolkozzak, hogyan tartsam egyben frissen felborult saját belső autonómiámat. Mint egy zászló, aminek az lenne a dolga, hogy lengedezzen, de még nincs elég nagy szél, de őt már rángatják fölfelé... és szédül a magasban és nem bírja kihasználni.

Harmónia elérése sikertelen... önmegsemmisítés elindítva. Nem biztos, hogy így kéne nekirugaszkodnom Amerikának. Azt hiszem, diagnosztizálható vagyok heveny szeretethiánnyal... nem biztos, hogy gyors lefolyású.

Jaj, jaj, jaj. Majd megragasztom magam celluxszal. Csak egy kicsit vissza akarom kapni magam...


1 megjegyzés: