2013. július 5., péntek

INFP battery low

- A munkabirasom nekem is veges. 13 ora utan plane.
- Engem zavar, ha azt latom, hogy ameddig ucsorgok, masok fuldokolnak a munkaban. Ez ugy tunik, ritka tulajdonsag.
- Akkor kulonosen zavar, ha olyan ember helyett dolgozok, aki elozoleg megigerte, hogy hamarabb hazamehetunk, o majd befejezi a takaritast. Aztan... nem fejezi be, hanem ul es nez.
- Az is zavar, ha egy vegzett szakacs azon nyafog, hogy forro a sutobol kivett csirke, meg meleg van a konyhaban es izzad, majd a kiabalasig megsertodik ram, amikor felhivom a figyelmet arra, hogy ha csirket akar sutni, akkor erdemes bekapcsolni a sutot.
- Aki ismer, az tudja, hogy mi sem all tavolabb tolem, mint a nyelvi diszkriminacio, de ha a konyhaban spanyolul dirigalnak egymasnak, a satorban az ejszaka kozepen bevetodnek es hangosan spanyolul kezdenek affektalni a bent (azelott) alvo 5 masik emberre tekintet nelkul, a szabad idoben a tarsasagban mindig felbukkan valaki, aki boldogan kihasznalja az alkalmat, hogy a kis spanyoltudasat turaztassa a nagyreszt mexikoiakat tartalmazo kozegben, na akkor... na akkor nagyon gyulolom a spanyol nyelvet. Nem azert jottem ide, hogy egy budos szot sem ertsek!!!!!!
- Kisse megmoccan a bicska a zsebemben, amikor a szakacs 2 het utan jon ra, hogyan is mukodik a day-off rendszer, es mar ket ejszakat is a taboron kivul tolthettem volna a tobbiekkel, de eddig nem engedte senki, Bev pedig "megfeledkezett a konyhasokrol".
- 3 nap elektromossag nelkul SZAR VOLT. Rank romlott Magyarorszag eves mezogazdasagi teljesitmenyenek megfelelo mennyisegu kaja, olyan budos volt, hogy alig birtunk eletben maradni, ki kellett pakolni a teljes hutot es fagyot majd vissza, negyedet tudtuk megcsinalni a kajanak, azt is toksotetben, es mindenki a konyhat szidta. Juppi.
- Mikozben ezt irom, egy fekete srac konyoke konstans bokodi az oldalamat. Akarhogy helyezkedek, folytatja. Nagyon jo erzes.
- Telefonalni akarok, akurvaeletbe, de nem mukodnek a telefonkartyaim, amiket vettem. Tiz dollar a kukaba, jej.
- Amikor a staff uszni megy, mi dolgozunk. Ha nem joszivuek a lajfgardok, az eletben nem jutunk a toba.


Haza akarok menni a csaladomhoz es a barataimhoz! Most! Nem akarok itt lenni!

1 megjegyzés:

  1. :( kitartást! alapból általában 2-4 hét után jön a hullámvölgy, ha egy másik kultúrában vagy. a 13 óra munka és a megromló kaják hegyei meg nyilván a saját környezetedben is hullámvölgyet okoznának. lesz ez még jobb, ill. a nehézségek, amik ott helyben akár a kiborulásig visznek, utólag tanulsággá alakulnak, ami megerősít és segít itthon... hát, ez lehet h sablonosan hangzik, de a lényeg, h fogat összeszorít és csak előre!!

    VálaszTörlés