2014. március 8., szombat

nőnap alkalmából

"Az ország nagy szextesztje", látom nagy betűkkel. No lássuk.

(Ez az írás a teszről fog szólni, nem rólam.)

50 kérdés. A tizenötödiknél erősen kezdtem konvergálni az agyfasz felé. Én ábrándultam ki végérvényesen a kérdőívekből, vagy tényleg mostanában egyre gyengébbek?

Alapvetően kb. kizárólag párkapcsolatban élő emberek számára érdemes egyáltalán elkezdeni, mert kb. minden kérdés ezzel kapcsolatos. Az meg úgy elég uncsi, hogy az ember kattintgat, hogy Nem, Nem, Soha, Ritkábban... és ebből persze mi fog kijönni? Az, hogy a magamfajta szingli szörnyek saját idegeik védelmében pillanatok alatt lokalizálják a jobb felső sarokban a kis x-et, tehát kitöltésük érvénytelen mert nem értek a végére, és a marha reprezentatív felmérés jól kihozza, hogy a mai magyarok 90%-a párkapcsolatban él. És persze egy sem szűz. Mert aki nem élt még szexuális életet, annak meg aztán végképp garantált gutaütés kitölteni egy ilyen tesztet. Hányszor csináltad az elmúlt egy évben. Hányszor igényelnéd. Anyád.

Legalább írnák ki az elejére, hogy a célcsoport a párkapcsolatban élő emberek. Akkor lenne értelme. Tipikus kérdőív-betegség, hogy legyen adatközlő az egész világ. Ne legyen!

Egyébként is, milyen kérdés már az, hogy hányszor igényelnéd a szexet. Ez nem kibaszott evés, hogy az embernek van egy fix igénye, aztán éhen döglik, ha nem csinálja! Akinek nincs partnere, az mit csináljon, írja, hogy nullaszor? Vagy vonjon átlagot az eddigi kapcsolataiból? Az reprezentatív lesz? Aztán a kiértékelésnél meg ciccegnek, hogy ez így nem lesz jó, mert kevés a szex... tán én, egy és negyed éve szingliként, vessem rá magam valakire egy kuka mögül, nehogy elsorvadjak a bennem tomboló levezetetlen energiáktól, vagy mi a here?

"Elhagynád a párodat, ha kiderülne, hogy megcsal?" Két válasz van: Igen, Nem. Hát bazdmeg. Látott a kérdőív készítője már párkapcsolatot?! Ki az a robotlelkű autista, aki előre leszögezi magában, hogy ha a párja megcsalja, akkor ő biz' elhagyja, ha törik ha szakad? Vagy hogy nem hagyja el, akármerre kufircol a delikvens. Emberek, bitch please, itt a legerősebb, legbonyolultabb érzelmekről beszélünk, nem arról, hogy befizessem-e vajh' a villanyszámlát!

"A szerelem elmúlt, és a szex is akadozik. Mi a teendő?" És felsorol 4 választ, amelyekből egyik nagyobb hülyeség, mint a másik, de még ha értelmesek lennének, akkor is, mi a frászt mond el rólam, ha egyiket vagy másikat jelölöm?? Nyilván ahány kapcsolat, annyi megoldás, könyörgöm. Aki ezt nem látja be, az az életben nem volt még kapcsolatban, tudatlanul marha könnyű okosnak lenni, ugyebár. Tehát akkor mire kattintsak? Orbitális középső ujj nincs?

"Mit gondolsz a házasságról?" És íme a válaszok:
- Jó dolog, mindenki erre vágyik, ha tagadja is
- Szükségszerű rossz
- A gyerekek miatt fontos
- Gazdasági haszna van
- Semmi értelme, úgyis elválnak az emberek

Vajon a kérdőív készítője mit gondol a házasságról? Vagy mit gondol a potenciális kitöltőkről? Mert ami engem illet, nemhogy kurvára nem gondolom egyiket sem a házasságról, de az ismerőseim közül sem tudok olyat mondani, aki kifejezetten egyiket vagy másikat gondolná ezekről a kérdésekről. Kettesagyú troll kell, hogy legyen, aki ezek közül bármelyiket is konkrétan és kizárólagos jelleggel jelöli. Wow. Such profizmus.

"Izgat a szex a hagyományostól eltérő helyen?" Na és vajon mi a hagyományos? Az ágy? Oké, tegyük fel, hogy egy repülőgépszárny vagy egy boncasztal a hagyományostól eltérő. Na de értitek. Mindenki nézzen körül a saját lakásában. Mi az, hogy a hagyományostól eltérő, esengve kérdezem??

"Van olyan szexuális fantáziád, amiről nem számolsz be a partnerednek?" Bazz, ha a szomszédbácsival álmodtam, az annak számít? Én, bűnös lélek.

Aztán jön a kiértékelés, jól megdicsér, hogy milyen ügyi vagyok, elhelyez egy skálán, ahol valami teljesen érthetetlen oknál fogva egy Benkő Dániel nevű arc értéke is szerepel (mintha tudnám, ki a franc az és mintha érdekelne, hogy ő mennyire "klasszikus" vagy "modern"... ezek is milyen értékek már, könyörgöm, mi a modern, az, ha fűvel-fával kefélünk, mint az állatok, vagy ha rendszeres eszközünk a szőrösbilincs, vagy mégis mi???) aztán ad egy-két intelmet nekem, ami totál nincs összevetve a többi kérdéssel, csak random kiemeli. Hát kösz. Szexelj többet, bébi. Tökmindegy, van-e kivel.

És ez egy népszerű oldalon egy nagyszabású felmérés. Ha majd elegen kitöltötték, jó nagy csinnadrattával megjelenik róla egy cikk, hogy lám, így élnek nemi életet kis hazánkban az emberek, lássa és tudja a világ. És olyan reprezentatív lesz, mint egy országos anyagi helyzetről végzett kutatás a budai villanegyedben. Vagy ha én most felpattannék és körbekérdeznék mindenkit itt a California Coffee Company kávészürcsölői közt, hogy ők ugyan árulják már el nekem, mit gondolnak, jó-e az anális szex. Igen vagy nem.

1 megjegyzés: