2016. január 11., hétfő

long live the LEP

Ügyeletes LEP-ömlengés!!! :)

Szóval már megint olyan jó volt a szombat. Nyilván nekem egyszerűbb szeretnem, hiszen nem szenvedtem vele éjjeleken és nappalokon át (csak néztem, ahogy más szenved vele), de így nyilván a szeretetem is felszínesebb. Viszont így is újra le kell írnom, hogy az MTT egy nagyon kúl dolog, és le a kalappal előttünk (előttetek).

Tábor óta nem voltam MTT-közelben (és táborban is inkább bár ne lettem volna), és a meghiúsult KÖMT-szervezés után attól tartottam, hogy az MTT-vel való szoros kapcsolatomnak végleg befellegzett. Sok ideig nyomasztott az a gondolat is, hogy az életem olyan nagyban, amilyen az MTT-s tevékenységem: érdekes vagyok, amíg új vagyok, de végül soha nem teszek le semmi különöset az asztalra, megmaradok ígéretnek, amelyből nem lett semmi.

Mostanában kezdek megbékélni ezzel a (nem feltétlenül értelmes) gondolatcsomóval. Azt viszont mindig is nagyon sajnáltam volna, ha valahogy kiveszek az MTT-s tudatból, egy leszek azok közül, akik egyszer itt jártak, de aztán már végül senki nem számol velük.
Személyesen ezért esett olyan jól segíteni az idei LEP-en. Lehet, hogy abszolút meglettek volna nélkülem, és igazán nem volt nagy szám a munkám, de az én lelkemnek nagyon jólesett, hogy újra ezek az emberek közt pöröghetek, és újra láthatom, milyen nagyszerű, lenyűgöző dolgokra képes a puszta lelkesedés.

Tudom, hogy a LEP-en segédkezni talán a leghálásabb műfaj az MTT-s szervezések között, hiszen a sok száz vendég előtt tündökölhetünk, hogy háttigen, ezek vagyunk mi, de akkor is megérdemeljük a tapsot és a koccintást.

És utolsó megjegyzésként: aztaku, hogy mennyien jöttek, eső, jég, halál és Helcaraxe ellenére is, és milyen vidáman, lelkesen vettek részt mindenben. Kudos, királyok vagytok!

Szóval köszönöm. :)

2 megjegyzés:

  1. ez csak egy vélemény, de számomra nem csak azok teszik az emtétét, akik "valami különöset tesznek le az asztalra", főleg, ha ez alatt csak / elsősorban a szervezést értjük. sokat számítanak a közösség bármilyen tagjai is. nem mellesleg te már eleve letettél valami különöset az asztalra a TTB-s és egyéb hegedülésekkel. nem voltál "abban az életszakaszban", hogy szervezz, és ezt időben felismerted és megmondtad, ami tök korrekt. :)
    ((eleve rohadtul el van már a szervezésközpontúság felé tolódva az egész, ami szvsz nem jó, de ez már gomuncs-téma))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Bár én sokkal nagyobb eredményként gondolok a TLV-szervezésekre, mint a TTB-s zenélgetésekre, de utóbbira nyilván többen emlékeznek. :)
      Mit értesz szervezésközpontúság alatt?

      Törlés