2012. május 16., szerda

warning: post too personal

A jó franc.
Miért tud ennyire megférni egymás mellett a biztonságos megszokás, és a felfedezetlen izgalom? Miért jön ez, aztán random az, és hogy merészel összemosódni a kettő?
Hiányzol, a fene vigyen el, pedig ma látogattalak meg.
Life has a twisted sense of humour, ahogy mondani szokás, és most akárhogy röhög rajtunk, van benne valami elégedettség is. Megelőlegezett elégedettség. Vagy nem. Vagy rosszul döntöttem, de most nem akar ilyennek tűnni a dolog. Nem cseszi az agyamat, hogyúgymondjam. Mondhatni semmilyen, annyira default. Comme une évidence. Nem az életem magasabbra emelése a célja, hanem egyszerűen a fenntartása. Hogy ne kelljen folyamatosan egy lyukat tömködnöm magamban, amit tömködök azóta, amióta igényem támadt egy társra.
Pedig még ez sem igaz! Hanem az az igaz, hogy nem tömődött be minden lyuk, csak valahogy most nem hiányzik semmi más. Pedig hiányozhatna. De most mégsem.
Hanem csak te. A kis hülyeségeiddel, meg amiben partner vagy, amiben nyitott vagy és szerethető, és hiszel bennünk és bízol bennem, és minden fura dolgodban, amit nem értek, de tökéletesen hozzád illik, és mindenben, amit miattam kezdtél el csinálni, és mellettem fedeztél fel, és nem miattam, hanem magad miatt, és megtaláltad magad benne, és mindenért, amit értek benned és arra késztet, hogy elszundítsak az öledben, és álmomból felriadva hozzád bújva keressek menedéket, és mindenért, amiről nem is tudod, milyen szellemes és vonzó benned, és minden lány vonzalmáért, és minden gáláns mozdulatért, és minden őszinte mosolyért, és azért, mert mindez csupán magától értetődik.

Bárcsak bízhatnék újra benned!





Úgy, mint régen. Amikor még ez nem volt kérdés.
De a bizalom hogy jön vissza úgy, hogy ennyire erős volt és ennyire elromlott? De ezzel hülyeség takarózni. Jó önbecsüléssel mindenféle szakadékot át lehet hidalni, és akkor tulajdonképpen nekem mi bajom van?
Miért akarok ennyi jó dolog után mégis mérges lenni és rád kiabálni, hogy megaláztál és hazudtál, és tönkretetted a hitemet nemcsak benned, hanem minden férfiban? Valaki adjon már válaszokat, tökmindegy, hányas szám hányadik személy........

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése