2011. május 17., kedd

speaking words of wisdom

Sokért nem adnám, ha átléphetnék ezek a hullámvölgyek fölött. Vannak és zavarnak. Hé, emberek, ez nem én vagyok!

Szerintem még elbeszélgettem volna ickével. Jó volt, jót tett nekem, még akkor is, ha úgy érzem magam most, mint akit lelkileg megkopasztottak. Nem azért, mert olyan sok dologra rávezetett. Nagyrészt inkább megerősített, hogy jól csinálom. Csak pont ezért, mikor azt mondom, hogy nem tudok mást tenni, mint hátra dőlni és várni, hogy múljon a fájdalom, és erre a másik, akire hallgatok, azt mondja, hogy igen, ennyit tehetek és többet nem, akkor még könyörtelenebbül rám szakad, hogy semmiben sem bízhatok, csak az időben és a saját tartásomban. Nem fog segíteni senki és semmi az égvilágon.

Tényleg jólesne ilyenkor egy ölelés és egy bátorító suttogás, hogy ne add fel róka, létezik még jó és szép és ez sem tart örökké...

És persze megint megtudtam pár dolgot, ami fáj. Mert miért is telne el nap nélküle. De ezért találkoztam ickével, mert ő legalább őszinte vagy mi. És ezúton is megkérek mindenkit: ne kerülgesse nekem a kását. Nem vagyok pelenkás, aki előtt titkolni kell, hogy nincs Mikulás. Sokkal rosszabb később megtudni, hogy mindenki falazott, tudom, hogy jó szándékból tettétek, de nézzetek rám és értsétek meg, hogy nekem nem ez kell. Őszinteség és barátok kellenek, akikben megbízhatok, nem pedig ingoványos játszmákat játszanak.

thenk jú for jor öttensön.

3 megjegyzés:

  1. Létezik még jó és szép és ez sem tart örökké.

    Néha olyankor jön a tartós emelkedés, amikor már nem számítasz rá, és onnan/olyan szituban, ahonnan/amiben egyáltalán nem gondolnád. Én ezt tapasztaltam. (Jó, nem szakítás után, de igen mély lelki gödörből jöttem így ki az elmúlt időszakban, és igazából nem is egyszerre, hanem szakaszos ugrásokban.)

    VálaszTörlés
  2. Én mindezt tudom meg minden, és komolyan nem értem, miért zuhantam meg ennyire már megint, de egész éjjel alig aludtam, ezen dobáltam magam, és csodálkoznék, ha ez változna a hét végéig. :(
    Jelenleg épp eléggé nem számítok tartós emelkedésre. Arra számítok, hogy beleőrülök ebbe.

    VálaszTörlés
  3. hát, azt sajnos nem tudom ígérni, h. tartós emelkedés várható :(( de sztem nagyon fontos, h. az ember a legrosszabb pillanatban se higgye el teljesen, h. nem lesz jobb.
    (és mivel az előbbi kommentből nem egyértelmű, azt még hozzátenném, h. nekem is k.rva hosszú volt az a hullámvölgy. és még most sem értem, h. miért pont akkor lett jobb, amikor.)
    és vannak melletted barátok. ez nagyon fontos. ;)

    VálaszTörlés