2012. június 12., kedd

it's hard to look right at you, baby

A jobb fülem fölött kivirágzott a bazsalikom. Az éjjel berepült bogár a levelei alatt alszik. Szívmelengető mikrokozmosz. Már teát is ittam és kávét is, a hermeneutika mellettem mégis trollfejjel vigyorog. Egyre kevésbé hat meg. A tenyerem újra kiizzad, 3 napja ezt csinálja, félpercenként törölgetnem kell.

Rájöttem, hogy biciklizés közben vagyok a legboldogabb. Ekkor felmentést kap az agyam az alól, hogy "tanulni kéne". Ilyenkor berakom a Call me maybe-t és mosolyogva nekiindulok a világnak, és arra gondolok, amire csak akarok.
Még akkor is, ha zuhogni kezd az eső. Nyilván állati szar, hogy nincs nálam semmi és egész úton haza verni fogja a hátamat, de ugyanakkor ezekért érdemes élni. Bőrig áztam, ronggyá ment a cipőm, amiben államvizsgázni akartam volna, és valószínűleg totál idiótán néztem ki, ahogy ázott rókaként a drága zsorzsettszoknyám fodraiba töröltem az arcom a piros lámpánál, de... a végén már én magam mentem bele a nagyobbnál nagyobb pocsolyákba.

- Nahát Bogáta, akkor jön, amikor jólesik? - hangzott a kötelező poén Gyuritól, a portástól. Sapkát nyomtam az ázott hajamra és lecsoszogtam a kolibüfébe, ahol Zsuzsa és Zoli tejszínhabos kakaót csináltak nekem, hogy kicsit megmelengessem magam. Közben elolvastam Vörösmarty költészetének jellemzőit.

Most meg már kb. nyugi van. Épp a youtube kellemes hipszter oldalát fedezem fel, nagyon jól lehet rá tanulni. No meg persze amatőr grafológusként időnként kibogozom, sógornőm mit vetett a félbehajtott papírlapokra 3 évvel ezelőtt. Legalább figyelmesen olvasok! :D Nem mintha nem lenne óriási segítség, akárhogy is ír.

Furcsa dolog, hogy bár bűntudatosan és fáradtan érkeztem a Meta-icke szülinapi buliba, mégis az hozta meg nekem azt a kis lelki feltöltődést, ami már nagyon hiányzott. És bizony ez is sokat számít.

Holnap Szonjánál kapok pálinkát, Eszti pedig hoz rágót (és lapot :D). Szociális forrófürdő. Ahogy a most kapott sok támogatás és biztatás is.

Már mindegy, hogy sikerül.

Najó, nem. :D


Nesztek, tinglitangli tinizene. Eszképizmusom jelenlegi fő eszköze, Lottival, a kétkerekű terapeutával együtt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése