2013. december 23., hétfő

advent negyedik vasárnapja

Ó, világ.

Milyen békében és örömben ért engem ez a negyedik vasárnap! Pedig volt itt minden.

Egy hatalmas és nagyonnagyon élvezetes beszélgetés L. tanárnővel, egyetemi pótanyámmal, akiből megint kihoztam a tüncögést, pedig mindig olyan kis megfontolt... ameddig nem találkozik velem... :D
Egy uráli néprajzos vizsga, ami egyben volt jó és gáz
Egy TTB-próba (Tolkien Tribute Band, egyik kedvenc képződményem az MTT-ben), ami jó volt
Az a sokadik érzés, hogy fölöslegesen dolgoztam az MTT-nek és a kibaszásnak és az időmmel/energiámmal való játszadozásnak is megvannak a határai
Egy email, amiben a főnököm megköszönte mindenkinek, köztük nekem is az eddigi munkát, meg hogy mi mindenért hálás nekünk. Öröm ilyen helyen dolgozni!
Egy szörnyen aranyos este a lányokkal, Nórival, Esztivel, Szonjával és a húgával, amiben értékeltük az évet és boldog karácsonyt kívántunk egymásnak, és elmondtam életem eddigi egyik legjobb speech-ét, teljesen spontán
Gergő hazaérkezése, amire azt hiszem, már épp eleget tüncögtem...
Szüleim és tesóim örömteli arca, amikor egymást túllicitálva igyekeztek kijönni elém a pályaudvarra, és segíteni vinni a cuccaimat, és megkérdezni, hogy :) vagy :( . Hát, :).

Utolsó Pesten töltött vasárnapomon még korrigáltam a karácsonyi bevásárlásokat, eltöltöttem két órát két forralt borral és egy nagy karácsonyi szeretetrohammal Zs-val, és lágyan, ábrándozva, mosolyogva billentem fel a vonatra.

A random és szörnyen jóleső esti beszélgetés után elém került egy kép a régi gimis olaszos csoportról érettségi idejében. Kócos voltam és a nyakláncom tökre nem illett a felsőmhöz, de ahogy végignéztem a társaságon, úgy gondoltam, büszke lehetek a mostani magamra. Ez elég jó érzés, mert eddig eltelt időről van szó, olyanról, amin nem lehet változtatni. És mégis büszke vagyok rá. Értitek, a P létemre elégedett vagyok valamivel, amin már nem tudok változtatni. Jéj?

(Egy poloska mászkál a számítógép kábelén. Ki kéne dobnom, de 2 nappal karácsony előtt??... Ugyan, kit zavar, hadd melegedjen.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése