2014. január 18., szombat

esti mese

H: Mindig elképeszt, hogy a kisasszonyok milyen naiv elképzelésekkel viseltetnek arról, hogy miért kedves és figyelmes velük egy fiú!
Én: Tehát minden erőfeszítés csupán kanosságból eredeztethető?
H: Igen! És hihetetlen, hogy ezt a lányok nem fogják fel! Szó sincs érzelmekről! Le akarnak fektetni és kész! Az első alkalom, amikor a jelen lévő kisasszony iránt éreztem is valami mélyebbet, akkor tört elő belőlem, amikor megláttam hosszú kabátban, a kezében egy Bajkál puskával! Akkor éreztem először, egy hónappal a kapcsolatunk kezdete után, hogy örülök, hogy ő az én csajom, és nem más!

Mindig tanul és okosodik az ember.


2 megjegyzés:

  1. Igaz és nem igaz :)

    Sajnos nem tudom pontosan idézni, de egy okos ember egyszer azt mondta:
    "Ha egy férfi azt mondja, szép vagy - a testedet csodálja.
    Ha egy férfi azt mondja, fantasztikus vagy - az agyad tetszik neki.
    Ha egy férfi azt mondja, gyönyörű vagy - a lelked bűvölte el.

    Igen, mellesleg mindhárom meg akar dugni."

    De hogy szó se lenne érzelmekről? Soha? Nehéz elhinni.

    Ha ennyire le akarja az ember butítani a kérdést, talán az a különbség, hogy a) hogyan akarja a testiséget foganatosítani b) hányszor c) miután hányszor, utána még milyen hosszú ideig szeretné hányszor d) esetleg két dugás/baszás/szeretkezés/szerelmeskedés/stb. között is szeretné-e élvezni az idő közös kitöltését.

    Szerintem.
    De én buta vagyok. Vagy nem férfi. És/vagy. Mittomén :D

    VálaszTörlés
  2. Ó Manó, nem is tudtam, hogy még mindig olvasod a blogom! :)

    Persze-persze, nem is azért írtam ezt most ki, hogy most megvilágosodtam és ezentúl ez a kizárólagos mérvadó forrás a férfi agy működéséről. Láttam én is már sokféle pasit, és merem remélni, hogy nem mindegyik teljesen ugyanolyan (hiszen akkor minek válogatni), és persze gyanítom, hogy nem mindegyikük áll ugyanazon a nagyon alacsony érzelmi színvonalon. Sőt, talán a szex is eltérő prioritásban van náluk napirenden, talán, talán. De persze lehet, hogy én vagyok a naiv meg lány. ;)

    Mindenesetre köszi az anekdotát, nagyon tetszett! :D

    VálaszTörlés