2011. április 28., csütörtök

illene életjelet adnom

-Hogy vagy, Bogi?
-Nem kéne beszélgetnünk? Aggasztó, amiket a blogodba írsz.
-De most komolyan, történt valami, vagy csak szimplán az van, ami eddig? Mert nem vagy valami szívderítő olvasmány...

Jól van hát, na. Éppenséggel történt, de nem tudok róla írni. Ha nem történt volna, akkor sem tudnék írni. Pangtam volna a langyos kakiban, néha jobban, néha rosszabbul, olyan lassan gyógyulgatva, hogy a teknősök ahhoz képest fénysebességgel öregednek. Most meg, hogy történt... nem tudom, mit kezdjek vele. Lehet, hogy csak ez hiányzott és mostantól sínre kerülök. Az is lehet, hogy egy jó nagy fejszecsapást végeztem a fa törzsén, amin imbolygok, aztán majd téphetem a hajamat. Meg az is lehet, hogy olyan hatással lesz rám, amilyet most nem tudok elképzelni.

Ami azt illeti, nem is nagyon akarok képzelegni róla. Nem is gondolok rá, kiiktatom az agyamból. Hála annak, hogy újra Pesten vagyok, újra zsúfoltak a napjaim és bőven van más, ami leköt (pusszancs az MTT-nek =)). Az idő is szép, a sör is hideg, a hús is finom, és az emberek is kedvesek, mert oly jó újra látni mindenkit, és persze annyi érdekes dolog történt, hogy csak na. Ilyenkor nem lehet nem szeretni élni.


Tegnap meglocsoltak a haramiákok kb. fél liter csapvízzel. A fejem fölé tartották az üveget, szájával lefelé. Hideg volt, főleg este 10-kor az utcán. Az egyetlen elérhető pirostojásomat meg már eladományoztam holmi rajzfilmfigurának, aki nem is locsolt meg.

Néha beüt a 415-be egy pozitív mennykő, ami annyira pozitív, hogy szinte jojózik tőle a szívem. Órákig beszélgetünk, és nemcsak megvitatjuk az eseményeket, örülünk/szörnyülködünk együtt a másikkal, hanem ebből elgondolkodás, közös fejtörés következik, amiből olyan dolgok megbeszélése is, amikkel máskor nem mertünk előhozakodni, vagy magunk sem vettünk komolyan, most viszont valahogy mindennek értelme van és eljut a másik agyáig, ahol megtalálja a helyét. Ebből pedig olyan örömködős túlcsordulás lesz, hogy már úgy érzem, nem elég nagy a szívem ahhoz, hogy mind befogadja, pedig így is villog rajta a 'full' gomb. ^^


Na ezek után legyek még szomorú...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése