2011. április 18., hétfő

nem csak napi epikvin

ja és amit rég el akartam mondani: drágaságos Szonjácskám és Hód(oló)ja eljegyezték egymást, mert nekik olyan jó!
Én én leszek Szonja tanúja! Mert eleinte annyira intettem őt ettől a hódfajzattól! X)
Már megérte összedobni ezt a Haramiát. Két király ember királyul egymásra talált. =) Ilyenkor melegség járja át az embert, hogy milyen jó lesz egy neki nagyon fontos személynek, és mekkora király, hogy ennek a kialakulásában ő is szerepet játszott.
2011.01.18. FTW. =)

Szóljon hát egy dal, amely azóta a fülemben cseng, mikor rátok gondolok, neked, Szonjácskám, újabb vagonnyi csóközönnel. :)

3 megjegyzés:

  1. Kerek 3 hónapja. Ilyenkor hajnalban még fogalmunk sem volt, hogy 24 órán belül gyökeresen megváltozik az életünk =) Köszönöm a zenekarnak!

    VálaszTörlés
  2. Bogiiii! Nagy szerencsém van, hogy annak idején kutattál utánam egy kicsit és már felkészülten érkeztél a magyaros találkozóra. :D Ha te nem vagy, lehet, hogy sosem találkozom az urammal (bár a sors már megmutatta, hogy nagyon össze akart hozni minket). De tudod, melyik ruhában leszel tanú :p az kötelező. és köszönöm a dalt, egyébként teljesen elolvadtam, ahogy olvastam a bejegyzésed *letöröl egy könnycseppet a szeme sarkából*

    VálaszTörlés
  3. 3 hónap, az agyam eldobom, fú de utállak titeket =)
    Itt azért aránylag sok emberi tényező összejátszott, bár valóban kellemes abban tetszelegni, hogy a zenekarunknak kiemelt szerepe volt benne. :) Engem legalábbis felvidít.
    Bálint, remélem tudod, hogy ha valaha megtudom, hogy bántod Szonjácskát (akarata ellenére), én levadászlak!!
    Szonja, szerintem ha nem kutattam volna utánad, akkor is összeakadtunk volna. Meant to be, mint ahogy az uraddal is. :)

    VálaszTörlés