2011. április 10., vasárnap

még egy kis mozaik

Baromi nagy az arcom, ameddig a szobában lépkedek, ellenben ha 100 m-t kell megtenni tűsarkúban a nyílt utcán, már kevésbé érzem menő ötletnek a magamutogatást. De tudom, hogy annál röhejesebb nem lehetek, mint ha ilyen puccban leszegett fejjel és görbe háttal sunnyogok, így igyekszem a magabiztosságot is magamra ölteni, mint a piros felsőt.

Ültem köztük és valójában még majdnem mindegyiktől féltem egy kicsit. Attól is féltem, hogy nem leszek "úrihölgyi", vagy hogy nem viselkedek megfelelően ha elkap a lendület. Meg attól is, hogy egyeseket elkapnak és megtépáznak, mielőtt felkészülhetnék a támadásra. Jobb szeretem megismerni az illetőket mielőtt szóba elegyedem velük - főleg ha lányok. Nos, mindennek ellenére nagyon jól éreztem magam és remélem lesz még sok ilyen...! MTT-szorongások lassanlassan, halállassan épülnek lefele.

Akármennyi hajsza és idegesség mellett is megéri, ha ráborulhatok valaki vállára, és már az együttlét öröme is felszippantja a stresszt. Főleg ha az illető kevésbé van stresszben, mint én - ha megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy egy kicsit vinnyogjak és elviseli, máris minden szebb és jobb, én meg halálra áldom a szerencsémet, hogy ott van nekem.
A részegen jött spontán lelkizés során mindig érdekes feladat kiszűrni a gondolatfolyamból a kendőzetlen őszinteséget és a beleképzelős túlzást... és ezeket is megkülönböztetni egymástól.

Van valami, ami hatalmasnagy királyság, de csak akkor akarok róla rendesen írni, amikor már az illető elmondta mindenkinek, akinek ő maga akarja elmondani. Akkor majd kifejtem.
És van valami, ami hatalmasnagy nemkirályság, de arról még nem tudok annyit, hogy jogosnak tartsam a sopánkodást miatta. De nagy valószínűséggel igazam lesz és akkor majd nem mondom azt, hogy megmondtam, hanem szomorú leszek.

6 megjegyzés:

  1. a két valami közül asszem az egyiket tudom, csak nem tudom, hogy amit tudok, az nálad melyik jellemzés alá tartozik. :D

    VálaszTörlés
  2. Bogiiiii! ha a hatalmasnagy királyság velem kapcsolatos, akkor elmondtam mindenkinek, akinek személyesen akartam/tudtam. ;)

    VálaszTörlés
  3. Igen Kincső, az egyiket tudod, de majd legalább az egyiket bővebben is kifejtem, és akkor világos lesz. :) Bár Szonja itt spoilerezik, szóval már így is elég világos lehet.
    Minc: mi a kérdőjel tárgya?
    Szonja: köszönöm, amint nem a kari olvasóban kell két óra között belekukkantanom a mindenféle folyó ügyleteimbe, elkürtölöm magam. :)

    VálaszTörlés
  4. az utolsó bekezdés :)

    /minc/

    VálaszTörlés
  5. Az utolsó bekezdés szorosan összefügg azzal, hogy tegnap este lekevertem egyet Csabának.
    Nem akarok itt vitát nyitni semmiről, nem is fogok írni róla, az agyam sincs már felb.szva, ellenben a nemörülés jogát fenntartom.

    VálaszTörlés